FortiGate Fortinet FG-60F – 10 x GE RJ45 ports

Fortinet
Dostupnost:

3 na stanju


Next Generation Firewall (NGFW)

Smanjite složenost i povećajte povraćaj ulaganja integrišući bezbjednosne mogućnosti zaštite od prijetnji u jedan mrežni bezbjednosni uređaj visokih performansi.
Jedinica za sigurnosnu obradu (SPU). Potpuna preglednost korisnika, uređaja, aplikacija na cijeloj površini napada i dosledno sprovođenje bezbjednosnih politika, bez obzira na lokaciju imovine.
Zaštitite se od ranjivosti koje mreža može iskoristiti pomoću industrijski potvrđenog IPS -a koji nudi nisko kašnjenje i optimizovane performanse mreže.
Automatski blokirajte prijetnje dešifrovanom saobraćaju koristeći najviše industrijske performanse SSL inspekcije, uključujući najnoviji standard TLS 1.3 sa obaveznim šiframa.
Proaktivno blokirajte novootkrivene sofisticirane napade u realnom vremenu pomoću FortiGuard laboratorija sa AI-om i naprednih usluga zaštite od prijetnji uključenih u Fortinet Securiti Fabric

Serija FortiGate/FortiViFi 60F pruža brzo i sigurno SD-VAN rešenje u kompaktnom ventilatoru desktop oblik za poslovnice i srednje kompanije. Štiti od sajber pretnji sa ubrzanjem sistem na čipu i vodećim sigurnim SD-VAN-om u industriji u jednostavnom, pristupačnom rješenju za jednostavno postavljanje. Fortinetov pristup umrežavanju zasnovanom na bezbjednosti obezbeđuje usku integraciju mreže do nove generacije bezbjednosti.

Opširnije – https://www.fortinet.com/content/dam/fortinet/assets/data-sheets/fortigate-fortiwifi-60f-series.pdf

808,00 

3 na stanju