Xiaomi Mi Smart Sensor set

Xiaomi
Dostupnost:

9 na stanju


Sigurnosni set pruža sigurnost za kuću ili stan

  • Prati kretanje u sobama
  • Otkriva otvaranje prozora ili vrata
  • Komunicira na daljinu putem aplikacije Mi Home
  • Sadrži: 1 × daljinski prekidač, 2 × senzor za prozor / vrata, 2 × senzor pokreta
  • Komunicira u WiFi standardu

109.00 

9 na stanju

KONTROLNA JEDINICA

Riječ je o upravljačkoj jedinici Gateway alias, gdje možete spojiti sve senzore zajedno, ali i druge Xiaomi senzore i pametne uređaje koje možete pronaći u našoj ponudi. Pojedini senzori neprestano komuniciraju s upravljačkom jedinicom (putem Wi-Fi / ZigBee ) i šalju trenutni status koji ćete pronaći kad se uključi Mi Home aplikacija. Senzori kretanja ili vrata aktiviraju alarm ili lampicu na upravljačkoj jedinici prilikom snimanja pokreta i mogu poslati poruku na mobilni telefon. Za svaki senzor možete odabrati vlastiti zvuk alarma, tako da možete lako saznati što se događa bez potrebe za otvaranjem aplikacije

SENZOR VRATA I PROZORA

Jednostavan uređaj koji postavljate na vrata ili prozor. Nije potrebna složena instalacija, samo se dva dijela senzora pridržavaju željenog mjesta i povezuju se s upravljačkom jedinicom. Aktivacija će rezultirati pomicanjem ili poremećajem područja u posmatranom području. Kroz aplikaciju postavljate šta će se dogoditi nakon aktiviranja (aktiviranje alarma, reagiranje na ostale pametne uređaje …).

SENZOR KRETANJA

Mali, prenosivi uređaj koji otkriva kretanje ljudi i kućnih ljubimaca. Kao i kod drugih senzora, moguće je podesiti različite radnje kada su spojeni na upravljačku jedinicu kada je senzor aktiviran.

BEŽIČNI PREKIDAČ

Još jedan način praktične kontrole pametnog doma. Jednostavno uparite kontroler s aplikacijom, postavite željenu radnju (npr. Aktivirajte alarm) i zatim je jednostavno upravljajte jednostavnim dodirom prsta.

SKU: YTC4032GL Kategorija: