TRUST Torba za laptop Bologna 16″ (Crvena)

Trust
Dostupnost:

20 na stanju


  • Veličina: do 16″
  • Boja: Crvena

24.00 

20 na stanju

Brands

Tip: Torba
Veličina: do 16″
Materijal: Poliester
Karakteristike: – Olakšajte svoju radnu rutinu tako što ćete sve držati blizu, bezbjedno i organizovano. Bolonja Slim Laptop Bag nudi postavljeno skladište za laptopove do 16 inča (26 x 37 cm) i poseban prednji džep sa patent zatvaračem za bezbjedno skladištenje drugih stvari. Pametno rješenje za skladištenje za moderne profesionalce.

– Dizajn gornjeg utovarivača omogućava lak pristup glavnom odjeljku. Opremljen ultra mekanom postavom od mikrovlakana, ovaj podstavljeni odjeljak je namijenjen zaštiti vašeg laptopa od ogrebotina iznutra i udaraca spolja. Prednji džep sa patent zatvaračem nudi dodatno skladište za male dodatke, kao što su telefon, punjač i druge korisne stvari.

– Stil, funkcija i čista savjest; Bolonja ima sve. Ekološka tkanina torbe je napravljena od do 11 recikliranih PET boca. Smanjite svoj ugljenični otisak tako što ćete nositi torbu koja je skoro u potpunosti napravljena od recikliranih materijala.

– Bolonja drži vaš laptop i druge osnovne stvari, a istovremeno je i vama udobna na putu na posao. Praktičan i lagan, može se nositi ili za ručku, ili za uklonjivu traku koja se može podesiti po mjeri.

Dimenzije: 290 x 410 x 40 mm
Težina: 430 g
Boja: Crvena

*Napomena: Sve cijene su iskazane u Eurima i PDV je uračunat u njih. Vjeverica se maksimalno trudi da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cijenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne i može se desiti da određeni artikal nije trenutno dostupan.